STUDENT

Vad roligt att du funderar på en studentporträttfotografering. Det är viktigt att fånga livets värdefulla ögonblick och att du klarat av dina skolår är en fantastisk prestation! Det kommer bli ett fint tillfälle för dig att slappna av och ha kul framför kameran medan jag fångar den här höjdpunkten i ditt liv.

 • Hur går det till?

  Fotograferingen tar mellan 30-45 min och kostar 900 kr. Jag kommer fota dig med olika bakgrunder med olika posering. Helkropp, halvkropp och närbilder samt detaljbilder om det är något du vill visa upp. Det är viktig för mig att du får en variation med bilder som du kan välja mellan. Inom 14 dagar efter fotograferingen är ni välkomna tillbaka till studion för att titta på de bästa redigerade bilderna. Där kan ni beställa vilka produkter ni vill ha och till vilken storlek. Bildpriset beror på storleken.


  När ni valt bilder/produkter skickas faktura med fotograferingskostnaden via e-post. Leverans sker sedan ca 2-4 veckor efter betald faktura. Era produkter hämtas sedan i studion.


  Jag sparar era bilder i minst fem år efter fotograferingstillfället och ni kan när som helst göra en efterbeställning. Det är då den aktuella prislistan som gäller.

 • Var sker fotograferingen?

  Du kan välja på att bli fotograferad i min studio, utomhus eller både och. Meddela mig dina önskemål i god tid före dagen för fotograferingen.

 • Vad ska man ha på sig?

  Jag fotograferar dig gärna i studentkläder med mössa, i balkläder eller i vanliga kläder. Du kan ta med så många olika klädkombinationer du vill, men meddela mig i förväg vad du har tänkt dig.

  Stryk dina kläder och häng upp dem kvällen före fotosessionen. Plagg som lätt blir skrynkliga är det bäst att inte ta på sig förrän man är framme. I studion finns omklädningsrum du kan använda!

  Ta gärna med rekvisita som musikinstrument, sportutrustning och liknande. Jag vill få din personlighet att synas på bilderna!

Inramning

Beställ din ram i vilken storlek du vill. Med rätt inramning kan du framhäva bilden och samtidigt förlänga bildens livslängd. Jag hjälper dig att hitta den bästa inramningen för din tavla och välja både stil, färg och storlek.

Canvastavlor

En canvastavla trycks på ett canvastyg av hög kvalitet. Du få välja storlek och bestämma hur du vill att kanten på canvastavlan ska se ut. Kanten är 16 mm djup och tavlan leveras färdig att hängas upp på väggen.

Kort

Hoppa över de gamla vanliga färdigtryckta tackkorten och skaffa kvalitetskort med en bild från din fotografering. Jag kommer visa dig olika alternativ på kort och ordna en design efter ditt önskemål.

Fotobok

Fotobok Lyx är en fotobok där sidorna lägger sig helt plant. Ingenting av bilden försvinner i bindningen. Boken har en hård pärm med tjocka mattsidor och finns i olika storlekar. Du väljer hur många av dina bilder du vill ha i boken.

©2020 Fotograf John Persson