FÖRETAG

En bild säger mer än ett tusen ord. Det har vi alla hört många gånger men det är verkligen relevant när det kommer till en företagshemsida och till marknadsföringsmaterial. Proffsiga bilder säger mycket om ert företag!

 • Varför är det viktigt med en bra profilbild?

  Om du inte har en bra profilbild missar du en jättechans att ge ett bra första intryck till kunder, samarbetspartners, chefer och anställda. Du vill visa att du är professionell, att de kan lita på dig och att du är vänligt inställd. Detta kan du förmedla direkt med en proffsig profilbild. Det spelar inte så stor roll vad du skriver i din profil, när det första intrycket kommer från din bild vilket kommer påverka allt annat.  

  Företagsporträtt ger er företagskommunikation ett personligt uttryck. När ni, redan på hemsidan, visar era medarbetare, er ledningsgrupp eller styrelsemedlemmar förmedlar ni tillgänglighet och seriositet vilket gör att ni redan där påbörjat affärsprocessen.

 • Hur går det till?

  Ni är välkomna till min fotostudio för porträttfotografering, jag kan även komma ut till er och sätta upp min ljusutrustning. Det är smidigast om ni väljer ett tillfälle där all personal kan vara med samtidigt och då lägger upp ett fotograferingsschema med 2 minuters mellanrum. Då kommer inte fotograferingen ta upp så mycket av er värdefulla arbetstid!

  När det gäller fotografering av er arbetsmiljö är det bra om jag får en lista med alla bilder som ska tas under fotograferingen och att ni ser till att det finns en person som kan guida mig runt i lokalen.

  Några dagar efter fotograferingen får ni en länk till en privat sida där ni kan välja ut de bilder ni vill ha. Bilderna levereras som redigerade, digitala, högupplösta filer. Rättigheten att använda bilderna ingår i priset.  

  Kontakta mig för en offert. Fakturering sker vid leverans med 30 dagar netto.

©2020 Fotograf John Persson