Kommentarer

Hur kan alla bilder bli så otroligt fina?

Världens bästa barn, världens bästa fotograf! Hur kan alla bilder bli så otroligt fina? 
Jag rekommenderar Fotograf John Persson alla dagar i veckan. Han är bra med barnen och gör fotograferingen rolig och inte stel som det lätt kan bli.

Birgitta Ahlkvist Nord (Barnfotografering, Studio)

En mycket professionell fotograf

John är en mycket professionell fotograf som fångar det där lilla extra. Han var lyhörd för våra önskemål och duktig på att få fram våra personligheter i bilderna. Fotograferingen var avslappnad och rolig och John gav tydliga och bra instruktioner för att få till naturliga och fina bilder. Helheten blev verkligen bra, från konsultation till bröllopsfotografering och efterföljande bildvisning i studion där vi fick hjälp att välja ut bilder. Vi kan varmt rekommendera John som fotograf!

Johanna & Gustav Alteryd (Bröllopsfotografering, Kristinehamn)

Du fångade verkligen vår personlighet

Vi prickade inte bara in den enda soliga majdagen, utan också den bästa bröllopsfotografen. Bilderna blev jättebra och du fångade verkligen vår personlighet.

Christine & Sebastian Pisoni (Bröllopsfotografering, Kristinehamn)

Tack så mycket för ditt personliga engagemang

Vi är så otroligt nöjda med fotograferingen och resultatet! Tack så mycket för ditt personliga engagemang och din fantastiska känsla för estetik och de små detaljerna!

Anna och Torodd Lunde (Familjefotografering, Studio)

Vi är jätte nöjda

Du ska veta att vi är jätte nöjda med dig, du är så lugn, tålmodig och den bästa fotografen som tar bild på det där lilla extra, vi återkommer säkert om några år igen :) 

Hatice Akuyz (Barn -och familjefotografering, studio och ute)

Garanterar att vi kommer igen!

Jag vill tacka för de trevliga stunderna med dig i studion och stadsbondgården, jätte nöjd med alla bilder! Garanterar att vi kommer igen!"

Josefine Ahlqvist (Familjefotografering, studio och ute)

Proffsiga kort

Proffsiga kort, trevligt bemötande och snabb leverans.

Charlotte Söderberg (Syskonfotografering, studio)

Den finaste julklappen

Stort tack för de fina bilderna. Vi är supernöjda och våra föräldrar tyckte att det var den finaste julklappen de någonsin fått.

Ida Nilsson (Syskonfotografering, studio)